شاید طراحی ورودی منزل در مقایسه با فضاهای دیگر چندان مهم به نظر نرسد اما بهتر است بدانید که طراحی ورودی خانه اگر به شکل درست و اصولی انجام شود می‌تواند بخش قابل توجهی از کمبود فضای منزل شما را جبران کند و حتی به فضایی برای عملکردهای دیگر تبدیل شود.

در مطلب امروز راستا قصد داریم نکاتی در زمینه طراحی ورودی منازل را با هم مرور کنیم که به خصوص در فضاهای کوچک می‌توانند مورد استفاده قرار گیرند. برای آشنایی با نکاتی در زمینه طراحی ورودی منزل در ادامه مطلب ما را همراهی کنید.


1-طراحی کمد و قفسه‌های مناسب در ورودی منزل


اولین نکته‌ای که در بسیاری از خانه‌ها نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد، طراحی کمد و قفسه‌هایی در ورودی خانه است که می‌توان از آن‌ها به عنوان برای قرار دادن لباس‌ها، کفش‌ها، چمدان‌ها و بسیاری وسایل دیگر بهره برد.

پیش از طراحی کمد و قفسه‌های ورودی منزل میزان فضایی که نیاز دارید و همچنین نوع وسایلی که قصد دارید در این بخش نگهداری کنید را مشخص کنید. این کار به طراحی بهتر این فضا کمک خواهد کرد.

نکته دیگری که در طراحی کمدها و قفسه‌های ورودی باید مد نظر داشته باشید توجه به تناسب بین فضاهای باز و بسته است. به این معنی که با توجه به میزان وسایلی که قرار است به صورت روزانه مورد استفاده قرار گیرند و همچنین لوازمی که در دراز مدت به آن‌ها نیاز نخواهید داشت، بخشی از قفسه‌ها را به صورت باز و بخشی دیگر را دردار طراحی کنید.


طراحی ورودی

2-طراحی ورودی منزل به صورت چندعملکردی


همانطور که گفته شد در بیشتر منازل فضای ورودی معمولا به عنوان محلی برای قرار دادن کفش و لباس در نظر گرفته می‌شود اما اگر بتوانید از این فضا استفاده‌های بیشتری ببرید چطور؟

عملکردهایی که می‌توانید در طراحی ورودی به این فضا بیفزایید بسته به نیاز شما متفاوت خواهند بود اما برخی از این عملکردها عبارتند از:


-فضایی برای مطالعه و انجام تکالیف: به کمک یک میز تحریر و یک یا دو صندلی به سادگی می‌توانید از ورودی منزل خود به عنوان فضایی برای مطالعه و انجام تکالیف یا حتی یک دفتر کار خانگی کوچک استفاده کنید.

-یک کارگاه جمع و جور: اگر به انجام کارهای هنری علاقه دارید می‌توانید در هنگام طراحی ورودی منزلتان بخش کوچکی را به عنوان یک کارگاه در نظر بگیرید و از این فضا حداکثر استفاده را ببرید.

-اتاق رختکن یا لباسشویی: عملکرد دیگری که می‌توانید به فضای ورودی منزلتان بیفزایید در نظر گرفتن فضایی به عنوان رختکن برای مهمانان یا حتی فضایی برای قرار دادن لباسشویی‌ها و شستشوی لباس‌ها است.




3-ورودی را به حال خود رها نکنید!


پس از طراحی ورودی منزل و نصب قفسه‌ها و کمدها بهتر است هر چند ماه یا هر فصل سری به آنجا بزنید و لوازم و وسایل اضافی را خارج کرده و همه‌ جا را مرتب نگه‌دارید.

این نکته از آن جهت اهمیت دارد که معمولا بسیاری از وسایل اضافی در ورودی منزل جمع شده و آنجا را نامرتب و به‌هم‌ریخته می‌کنند، بنابراین هر چند ماه یکبار انجام پاکسازی در ورودی منزل ضروری به نظر می‌رسد.

طراحی ورودی منزل