از همان ابتدای کار و روزهای آشنایی با کارفرما، هم عقیده بودن بر سر طراحی به سبک مدرن، نقطه قوت کار بود، درست برخلاف حال و روز این روزهای شهرمان ...
بعد از اتمام صحبت های اولیه و آغاز به کار، تمرکز اصلی بر روی بازبینی پلان اولیه و ارائه اتودهای مختلف صورت گرفت:
بعد از نهایی شدن طراحی پلان های واحد و طراحی پلان اولیه روف گاردن، به سراغ طراحی نما و اتودهای اولیه آن رفتیم. همانطور که پیشتر عنوان شد، از مشخصه های بارز این پروژه استفاده از بتن اکسپوز در تمامی قسمت ها اعم از نما، دکوراسیون داخلی، راه پله، پارکینگ و ... استفاده شده که همخوانی خوبی بین داخل و بیرون بنا ایجاد کرده است.
نکته قابل توجه دیگر بکارگیری دیوار سبز است، چرا که کارفرما در حوزه دیوارسبز فعالیت میکند؛ بنابراین سعی شد از این المان به نحو احسن در کنار بتن اکسپوز استفاده شود؛ که البته اجرای کار در ادامه کمی پیچیده شد! و در ادامه و به روال مراحل قبل، اسکیس های اولیه و به دنبالش اسکیس نهایی زده شد و به تایید کارفرما رسید.ناگفته نماند که برای طراحی نماهای جانبی، یعنی نمای شرقی و غربی که سمت همسایه قرار دارد، از همان خط و خطوط اصلی طراحی نما استفاده شده است تا همخوانی نماها در هرجهت رعایت شود.
بعد از شکل گیری کامل طراحی نما، به سراغ روف گاردن و طراحی نهایی آن رفتیم. به جرات می توان گفت خطوط نهایی روف گاردن ادامه همان خطوط اصلی بر روی نماهاست که به روف منتقل شده و پلان بام را تشکیل می دهد. اشاره به این موارد در بحث طراحی روف گاردن، حائز اهمیت می باشد.
به خواست کارفرما، جهت استفاده بهتر و بیشتر از فضای بام، سوییت کوچکی در آنجا طراحی، و سعی شد تا در کنار استفاده از گل و گیاه و جایگاهی برای نشیمن، باغچه ای کوچک برای کاشت سیفیجات جهت استفاده روزانه ساکنین نیز تعبیه شود. به این ترتیب بام این مجموعه به باغی کوچک بدل شد...
بعد از اتمام این مراحل، طراحی داخلی و نورپردازی فضاها اعم از: دکوراسیون داخلی واحدها، پارکینگ، لابی، راه پله، محوطه و... شروع شد که باز هم از همان متریال اصلی، یعنی بتن اکسپوز، در تمامی این فضاها هم به صورت قاب بندی و هم به شکل ساده، بکار گرفته شد. لازم به ذکر است به دلیل محدودیت فضایی موجود، طراحی لابی به شکل درست صورت نگرفته ولی سعی شد تا حداقل فضایی را جهت انتظار فراهم آورد.
در مورد طراحی داخلی واحد ها، بیان این نکته حائز اهمیت است که در ابتدا تصمیم داشتیم از بتن اکسپوز در داخل واحد استفاده کنیم و اتودهایی هم زده شد که بنابر در خواست کارفرما تغییر کرد و جای خود را به آجر سفید داد. بنابراین با تغییر بوجود آمده سعی کردیم در طراحی داخلی و دکوراسیون داخلی، رنگ سفید در کنار روشنایی و سادگی فضا، حرف اول را بزند که این مطلب را در متریال کف، دیواره ها، کابینت ها و حتی در رنگ درهای داخلی نیز رعایت کردیم. از این آجر سفید در فضای نشیمن بر روی دیوار پشت تلوزیون، و در فضای تقسیم و ورودی اتاق خواب ها، استفاده شده است.
ناگفته نماند که برای ایجاد آرامش و گرم کردن فضای اتاق خواب ها، کف اتاق ها به رنگ تیره درآمد که در طراحی داخلی اتاق مستر، از متریالی مشابه متریال کف، بر روی دیوار پشت تخت استفاده شده است.
نکته قابل توجه در این واحدها، پنجره اصلی قسمت نشیمن و پذیرایی است که با عرض 3.60 متر و با ارتفاع طبقه، به صورت یکپارچه اجرا شده که در کنار رنگ سفید موجود در کل فضا، روشنایی و شفافیت را چند برابر می کند و دید زیبایی از کوه های شمال غرب تهران را به نمایش می گذارد.