نوسازی و بازسازی خانه کار به نسبت دشواری است و در صورت کم‌تجربگی امکان افتادن در دام اشتباهات زیان‌آور وجود دارد. اگر شما هم قصد بازسازی خانه خود را دارید با خواندن مطلب امروز با برخی از این اشتباهات آشنا شده و از رخ دادن آن‌ها جلوگیری کنید.

در مطلب امروز راستا به سراغ اشتباهات متداول در نوسازی و بازسازی خانه رفته‌ایم و همچنین سعی کرده‌ایم راهنمایی‌هایی به شما ارائه کنیم که کمک می کنند از رخ دادن این اشتباهات جلوگیری کنید.


در ادامه مطلب ما چهار اشتباه رایج در نوسازی خانه را لیست کرده‌ایم وعلاوه بر این نکاتی نیزدر رابطه با چگونگی رفع این اشتباهات آورده شده است. با ما همراه باشید و یاد بگیرید چگونه می‌توانید عملیات نوسازی و بازسازی خانه ایمن و کارآمدی داشته باشید.


اشتباه اول: انجام چندین کار در یک زمان


این اشتباه معمولا برای کسانی که به تازگی خانه‌ای خریده‌اند و قصد بازسازی خانه را دارند اتفاق می‌افتد.

دلیل آن را می‌توان این‌طور توضیح داد که افراد با آمدن به فضای تازه و جدید می خواهند همه چیز را از اول و مطابق سلیقه خود دکور کنند. در این شرایط یک پروژه نوسازی و بازسازی خانه به دو، سه و یا پروژه‌های بیشتری تبدیل می‌شود و خانه شما به محلی آشفته تبدیل خواهد شد.

بیشتر اوقات و پس از اتمام پروژه بازسازی خانه به جای راضی بودن از نتیجه کار این مسئله به ناامیدی و ناراحتی بدل می شود.

خوشبختانه حل این مشکل ساده است. برای رفع این مسئله به جای اینکه در یک زمان به چند پروژه رسیدگی کنید تمرکز خودتان را فقط بر روی یک موضوع بگذارید.

واقعیت این است که کار نوسازی و بازسازی خانه کار پر استرسی است اما اگر کل تمرکز خود را فقط روی یک موضوع بگذارید خانه شما قدم به قدم بازسازی شده و در بودجه‌تان کم و کسری نخواهید داشت.

بازسازی خانه


اشتباه دوم: انجام دادن کارهایی که هیچ دانش و تجربه‌ای در آن‌ها ندارید.


نمی‌توان منکر این شد که نوسازی و بازسازی خانه کار پر هزینه‌ای است. با دیدن قیمت‌های سرسام آور استخدام پیمانکار و همچنین برنامه‌های تلویزیونی بسیاری که در مورد نوسازی و بازسازی خانه هستند، جای شگفتی نیست که بیشتر ما فکر کنیم انجام دادن کار نوسازی توسط خودمان بهترین راه حل است.

اما این انتخاب زمانی کارآمد خواهد بود که دانش کافی و توانایی‌های لازم را داشته باشیم.

اگر شما بیشتر کارها را خودتان پیش ببرید، در آخر باید منتظر مشکلات بزرگی باشید!

برای جلوگیری از پیش آمدن این مشکلات باید توانایی‌ها و محدوده‌ی دانش خود را بشناسید. برای آگاهی از توانایی‌های خود این سوالات را از خودتان بپرسید: آیا قبلا پروژه‌ای مشابه تعمیر، نوسازی و بازسازی خانه انجام داده‌اید؟ آیا شما خودتان را "ماهر" می دانید؟ آیا از دانش‌های تخصصی لازم برای انجام برق کاری و لوله کشی برخوردار هستید؟ اگر جواب شما به هر یک از سوال های بالا "خیر" است، بهتر است از افراد متخصص در پروژه بازسازی خانه کمک بگیرید.




اشتباه سوم: برآورد اشتباه هزینه‌ها


زمانی که تصمیم می‌گیرید از افراد متخصص کمک بگیرید، یکی از اولین کارهایی که باید انجام دهید تخمین زدن میزان هزینه‌ها و پرسیدن از چند پیمانکار است. وقتی که نتایج را از پیمانکارها دریافت کردید ممکن است فکر کنید که بهتر است با پیمانکاری که کمترین برآورد را داشته قرار داد ببندید تا در مصرف هزینه‌های خود صرفه جویی کنید. اما توجه داشته باشید که قیمت خیلی پایین ممکن است باعث شود که کار بازسازی خانه به طور کامل و دقیق انجام نشود.

برای اینکه بفهمید برآورد کدام پیمانکار را انتخاب کنید، اول به دنبال اعداد مشترک در برآوردها باشید. اگر یک عدد را زیاد در برآوردها می‌بینید، این عدد به احتمال زیاد قیمت واقعی است. از این جا به بعد با تحقیق بیشتر و دیدن نمونه کارهای انجام شده تصمیم بگیرید که کدام پیمانکار را انتخاب کنید.

در نهایت اگر بین دو انتخاب شک داشتید، پیمانکاری را انتخاب کنید که با او بیشتر احساس راحتی می‌کنید.




اشتباه چهارم: پیش بینی نکردن موانع و مشکلات


متاسفانه نوسازی‌ و بازسازی خانه به ندرت بر اساس برنامه پیش می‌رود. موانع پیش‌بینی نشده آخرین چیزی است که هر کسی می‌خواهد، اما پیش آمدن این مسئله غیرمعمول نیست. بهترین کار برای جلوگیری از این مشکل این است که مطمئن باشید آماده اتفاقات وموانع پیش بینی نشده حتی قبل از شروع پروژه نوسازی و بازسازی خانه هستید. شما می توانید این آمادگی را با در نظر گرفتن مقداری بودجه و زمان اضافی از ابتدای پروژه کسب کنید. تجربه می‌گوید که بهتر است حدود 10 تا 15 درصد بیشتر از مبلغ بودجه را برای مسائل پیش‌بینی نشده کنار بگذارید. همچنین پس از محاسبه زمان مورد نیاز پروژه،در ذهن خود حدود دو هفته بیشتر از زمان تعیین شده را برای هر گونه مشکل و مانعی که شاید کار را به تعویق بندازد در نظر بگیرید.