اگر ندانید که باید از کجا شروع کرده و کار خود را در کدام قسمت به پایان برسانید، بازسازی آشپزخانه می‌تواند گیج‌کننده و حتی استرس‌زا باشد.

بازسازی آشپزخانه معمولا هزینه‌ بالایی دارد و در صورتی که برنامه درستی برای آن تهیه نشده باشد می‌تواند هزینه‌های بسیار بیشتری به شما تحمیل کند. به همین دلیل در این مطلب راستا قصد داریم به چند نکته مهم که در بازسازی آشپزخانه باید مورد توجه قرار دهید بپردازیم. با ما همراه باشید.


1-هدف خود را از بازسازی آشپزخانه مشخص کنید.


پیش از آغاز عملیات بازسازی آشپزخانه باید مشخص کنید که دقیقا قصد انجام چه کارهایی را دارید. آیا می‌خواهید پوشش‌های کف و دیوارها را عوض کنید یا فقط قصد تعویض کابینت‌ها را دارید؟ آیا تغییر شیرآلات در بازسازی آشپزخانه شما ضروری است؟ آیا پالت رنگی آشپزخانه منزلتان را دوست دارید یا ترجیح می‌دهید که تغییراتی در آن به وجود آورید؟

با طرح سوالاتی مشابه آنچه در بالا آورده شده و پاسخ به آن‌ها می‌توانید حدود پروژه بازسازی آشپزخانه منزلتان را مشخص کنید و تصویری کلی از آنچه قرار است انجام شود پیش روی خود داشته باشید.

این کار به شما کمک خواهد کرد که در طی عملیات بازسازی آشپزخانه تصمیمات بهتری بگیرید و مسیر را درست طی کنید.




2-بودجه و هزینه‌ها را با هم مقایسه کنید.


پس از آنکه کلیت نقشه بازسازی آشپزخانه آماده شد باید میزان هزینه‌ها را تخمین زده و حدود آن را محاسبه نمایید. بهتر است این مرحله را به دقت انجام دهید تا از توقف پروژه به دلیل کمبود بودجه جلوگیری کنید.

میزان هزینه‌ها را با بودجه‌ای که برای بازسازی آشپزخانه کنار گذاشته‌اید مقایسه کرده و آن‌ها را با هم تطبیق دهید.

این مرحله را حتما پیش از آغاز کار بازسازی آشپزخانه انجام دهید.




3-با افراد متخصص و حرفه‌ای مشورت کنید.


بهتر است پیش از شروع کار با یک یا چند مهندس معمار و سازه مشورت کرده و نقشه کار را زیر نظر آن‌ها تهیه نمایید. همچنین از چند متخصص تاسیسات نیز کمک گرفته و مطمئن شوید که ایمنی کار به درستی رعایت خواهد شد.

اگر قصد تخریب دیوارهای داخلی را دارید یا می‌خواهید محل ظرفشویی یا اجاق گاز را تغییر دهید مطمئن شوید که این کار امکان‌پذیر بوده و خطری به همراه نخواهد داشت.




4-پیش‌بینی‌های لازم را انجام دهید.


شاید این توصیه تا حدی عجیب به نظر بیاید اما در پروژه‌های بازسازی و به خصوص بازسازی آشپزخانه موارد پیش‌بینی نشده بسیاری اتفاق خواهند افتاد که بهتر است از قبل به آن‌ها فکر کرده و راه‌حل‌های مختلف برای حل آن‌ها را بررسی کرده و در ذهن داشته باشید.

برای مثال بد نیست که میزان بودجه خود را 10 تا 15 درصد بیش از هزینه‌هایی که برای بازسازی آشپزخانه محاسبه کرده‌اید در نظر بگیرید که در صورت نیاز بتوانید از این بودجه اضافی استفاده کنید.

این موضوع در رابطه با زمانبندی پروژه نیز اهمیت دارد و بهتر است زمان پایان پروژه را مقداری دیرتر از آنچه محاسبه کرده‌اید در نظر بگیرید. به این ترتیب اگر پروژه بازسازی آشپزخانه به دلیل اتفاقات پیش‌بینی نشده اندکی با تاخیر مواجه شود یا با هزینه‌های بیشتری ادامه پیدا کند، نگرانی و اضطرابی نخواهید داشت.

بازسازی آشپزخانه

برای اطلاعات بیشتر در زمینه بازسازی آشپزخانه خواندن مطلب زیر را نیز به شما پیشنهاد می‌کنیم:

5 گام مهم و اساسی برای بازسازی آشپزخانه